ZAPISY DO STUDIA TANECZNO-MUSICALOWEGO
FUNDACJI BALET
NA NOWY ROK SZKOLNY 2019/2020

Fundacja Balet zaprasza wszystkich chętnych na zajęcia baletowe!

Prowadzimy zajęcia grupach zróżnicowanych wiekowo– zarówno dla dzieci jak i dorosłych.

DZIECI I MŁODZIEŻ

Prowadzimy zajęcia dla dzieci od trzech lat w grupach zróżnicowanych wiekowo - od zerówki do klasy młodzieżowej. Zajęcia prowadzone są przez wykwalifikowanych pedagogów z wieloletnim stażem, którzy umiejętnie łączą naukę tańca z zabawą i rytmiką. Zajęcia prowadzone są nie tylko w technice tańca klasycznego, ale również tańca współczesnego i ludowego.

DOROŚLI

Każdy może do nas dołączyć, niezależnie od umiejętności tanecznych i kondycji fizycznej. Mile widziane będą zarówno osoby, które uczyły się już baletu, a także takie, które chcą dopiero zacząć swoją przygodę. Czekają na Was wymagające zajęcia, prowadzone we wspaniałej atmosferze.

Prowadzący Grzegorz Kotek - wieloletni solista Opery na Zamku w Szczecinie, obecnie opiekun artystyczny Studia Taneczno-Musicalowego Fundacji Balet i pedagog tańca klasycznego.

Ważne informacje:

• Rok szkolny rozpoczynamy 2 września w klasach zgodnie z planem zajęć. Zastrzegamy sobie możliwość zmiany planu. Zajęcia odbywają się w godzinach popołudniowych dla młodszych grup i wieczornych dla starszych grup (zgodnie z planem zajęć).

• Zajęcia odbywają się w Studio Tanecznym, które mieści się w dawnym kinie Colosseum przy ulicy 5-go Lipca 46 w Szczecinie.

• Nie prowadzimy rekrutacji - dziecko lub dorosły, który chce się zapisać na zajęcia nie musi posiadać określonych predyspozycji ani umiejętności. W zajęciach może uczestniczyć każde dziecko/dorosły nie posiadający przeciwskazań do aktywności fizycznej.

• Wymagane zmienne obuwie w postaci baletek oraz strój baletowy.

• Pod koniec sierpnia odbędzie się spotkanie organizacyjne dla nowych rodziców.

• Rodzice zobowiązani są do podpisania umowy o odpłatne pobieranie nauki przez dziecko. Umowa zawierana jest na okres do 30.06.2020. Obowiązuje miesięczny okres wypowiedzenia.

• REGULAMIN

Płatności:

• Klasy 01 i 02 zajęcia dwa razy w tygodniu po 45 minut - opłata miesięczna 150 zł przez 10 miesięcy,

• Grup A, B, C, D, E zajęcia dwa razy w tygodniu po 60 minut - opłata miesięczna 160 zł przez 10 miesięcy,

• Klasy MI i MII zajęcia odbywają się dwa razy w tygodniu po 90 minut - opłata miesięczna 180 zł przez 10 miesięcy,

• Możliwość uiszczenia opłaty za pojedyncze zajęcia w wysokości 20 zł za lekcję 45 min, 25 zł za lekcje 60 min oraz 35 zł za lekcje 90 min
    (do 3 razy),

• Nieuczestniczenie dziecka w zajęciach nie wpływa na obniżenie miesięcznej opłaty. Wyjątkiem jest przedstawienie zaświadczenia lekarskiego o przebytej chorobie dziecka, wtedy opłata może ulec obniżeniu,

• Nie pobieramy opłat za miesiące wakacyjne,

• Dodatkowe zajęcia dla uczniów studia z repertuaru są bezpłatne,

• Prowadzimy zajęcia dla dorosłych zgodnie z planem zajęć, opłata za blok 90 minutowy wynosi 35 zł, opłata miesięczna wynosi 200 zł za 2 razy w tygodniu po 90 minut, za raz w tygodniu po 90 minut 120 zł.

Nowe klasy dla dzieci rozpoczynających naukę baletu:

• Kl. 01, dzieci 5-6 lat, poniedziałek 16.45-17.30 i środa 17.30-18.15

• Kl. 02, dzieci 3-4 lat, wtorek i czwartki 16.30-17.15

Istnieje możliwość dołączenia do klas już istniejących.

Zapraszamy do kontaktu i zapisów
drogą mailową na adres
" target="_blank">Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript." target="_blank">
lub telefonicznie pod nr tel. 609 404 401.

W celu zapisania się wymagane są następujace informacje:

imię i nazwisko dziecka, rok urodzenia, numer telefonu do opiekuna oraz wybrana klasa.

REGULAMIN STM

PLAN 2019-2020

OPIS KLAS

zlote pointy 2019 plakat 1                plakat sniezka mal2 900            Bajkowe wspomnienia 800